Ποιοι είμαστε

physio4u Logo trasparent

Φυσικοθεραπεία - Αλεξανδρίδης Ηλίας - Physio4u

Σας βοηθούμε να παραμείνετε υγιείς

Αλεξανδρίδης Ηλίας Cred. MDT, PT, CKTP, MTT

Φυσικοθεραπευτής - Medical Training Therapist - Ωτοβελονιστής

Αλεξανδρίδης Ηλίας - Φυσικοθεραπευτής

Αλεξανδρίδης Ηλίας

Φυσικοθεραπευτής

Ονομάζομαι Αλεξανδρίδης Ηλίας γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη, είμαι Φυσικοθεραπευτής, Χειροθεραπευτής και Ωτοβελονιστής. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου για τον τίτλο του Φυσικοθεραπευτή στo πανεπιστήμιο της Σόφιας National Sports Academy (NSA) “Vassil Levski” το 1999. Το 2017 απέκτησα τον διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο του Ωτοβελονιστή από την Ακαδημία International Auricular Neuromodulation (I.A.N.M.A – Ακαδημία Ωτικής Νευροτροποποίησης της Ιταλίας). Το 2020 κατέκτησα τον τίτλο CKTP (Certified Kinesio Taping Practitioner) στην αυθεντική μέθοδο της ελαστικής περίδεσης Kinesio Taping International. Το 2021 έλαβα την πιστοποίηση από το Ελληνικό Ινστιτούτο McKenzie με τον τίτλο Cred. MDT (Cred= Credentialled, MDT= Mechanical Diagnosis and Therapy). 

Η επαγγελματική μου εμπειρία ξεκινάει από το 2001 ως εξωτερικός συνεργάτης σε ιδιωτικά θεραπευτήρια της πόλης μου δίπλα σε καταξιωμένους φυσικοθεραπευτές. Για 10 χρόνια εργάστηκα σε 2 ιδιωτικά κέντρα αποκατάστασης (Σωτήρος, Άγιος Γεώργιος) με αξιόλογη εμπειρία στις νευρολογικές παθήσεις. Θέλοντας όμως να βρίσκομαι κοντά στις εξελίξεις της επιστήμης μου εκπαιδεύτηκα στην νευρομυοσκελετική αποκατάσταση: Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία – μέθοδος McKenzie, Mulligan, Kaltenborn-Evjenth. Παρακολούθησα εξειδικευμένα σεμινάρια πιστοποίησης που αφορούν την αποκατάσταση μαλακών μορίων όπως η Kinesio Taping, Muscle Energy Techniques, Ergon Technique, Blackroll Training καθώς και της Ιατρικής θεραπευτικής άσκησης Medical Training Therapy (από την International of Med.Education). Από το 2020 συμμετέχω σε κύκλο σεμιναρίων υπό την αιγίδα και την πιστοποίηση του διεθνώς αναγνωρισμένου Βρετανικού περιοδικού BJSM.

Στο κέντρο φυσικοθεραπείας Physio4u εφαρμόζω σύγχρονες μεθόδους θεραπείας που βασίζονται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές αποκατάστασης. Είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, της Ελληνικής Εταιρείας Ωτοθεραπείας και του Ελληνικού Ινστιτούτου McKenzie.

Physio4u - Κολάζ

Τι λένε για εμάς

Stratos Gkrekidis
Stratos Gkrekidis
@Physio4u
Read More
The best! Ότι και να γράψω θεωρώ ότι θα είναι κ λίγο για τον Ηλία. Στο φυσιοθεραπευτηριο του επιτέλους έλυσα το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε για χρόνια με την μέση μου. Έφτασα ένα βήμα πριν από το χειρουργείο όταν τελικά ανακάλυψα τι ανακούφιση μπορούσε να μου προσφέρει το υπερσύγχρονο θεραπευτηριο physio4u. Τεράστια η διαφορά σώθηκα κ φυσικά δεν έκανα ποτέ χειρουργιο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΛΙΑ!!!
Eirini Koufaki
Eirini Koufaki
@Physio4u
Read More
Ο Ηλίας είναι από τους πιο αξιόλογους φυσιοθεραπευτές (και έχω γνωρίσει αρκετούς) με γνώση, κατάρτιση αλλά και σύγχρονα μηχανήματα. Πέρα από τον χώρο του, που είναι πολύ όμορφος, φιλικός και πεντακάθαρος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνω για το εξαιρετικά λεπτομερές ιστορικό το οποίο μου πήρε προκειμένου να κάνει διάγνωση του προβλήματός μου και ν’ αποφασίσει το είδος της θεραπείας που θ’ ακολουθούσα!! Μου γνωστοποίησε την πηγή του προβλήματος στη μέση μου και με διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα μου θα διορθώνονταν, συνιστώντας μου μια σύγχρονη θεραπεία με ασκήσεις (αντί για ατέρμονο καθισιό και ξεκούραση που με συμβούλευαν οι περισσότεροι). Έτσι θεραπεύτηκα νωρίτερα απ’ το προβλεπόμενο!!! Πλέον ακολουθώ ευλαβικά τις συμβουλές του και έχω καταφέρει να είμαι pain free και να απολαμβάνω την άθληση και τον χορό που αγαπώ. Τον συνιστώ με κλειστά μάτια!!! Ευχαριστώ, Ηλία!!
Ané Dallas-Orr
Ané Dallas-Orr
@Physio4u
Read More
Plantar fasciitis is not an easy injury to treat but Ilias applied a combination of therapies - after a few sessions my foot feels far less painful.🦶 Treatment is not for the faint hearted but Ilias has a great sense of humour and had me laughing and (crying) all the way through! 😂 Efharisto! Highly recommend Physio4u
Previous
Next